Logo Echte Bakker

 

Wat maakt een bakker een Echte Bakker? Want niet iedere bakker mag zich namelijk zo noemen. Daar komt nog heel wat bij kijken.

Ambachtelijk

Ten eerste is de Echte Bakker een echte ambachtsman.
Alle producten worden met de beste basis-ingredienten en met groot vakmanschap in de eigen oven vers bereid.
Het aloude ambachtelijk bakken zit bij de Echte Bakker gewoon in de genen. De bakkers die het predikaat Echte Bakker mogen voeren, hebben zich verenigd in het Bakkersgilde.

Kwaliteit

Ten tweede levert de Echte Bakker pure kwaliteit.
Alleen de beste producten mogen aan de klanten worden gepresenteerd. Hier is geen ruimte voor compromis.

Nederlands Bakkerij Centrum

Alle Echte Bakkers worden veelvuldig gecontroleerd door inspecteurs van het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt er speciaal gelet op de geleverde kwaliteit. Hygiëne, service, kwaliteit, orde en netheid zijn van cruciaal belang om het certificaat te krijgen en het te mogen behouden!

Sinds 1990

Bakkerij Joost Douenburg is al sinds 1990 lid van het Echte Bakkersgilde.
U vindt meer info op de website van het Echte Bakkersgilde via onderstaande knop.

Ga naar het Echte Bakkersgilde